Folie PVC Cristal Flex 500, transparent, grosime 0.5 mm, 2 x 15 m

Folie PVC Cristal Flex 500
Vezi detalii promotie

Folia din PVC Cristal Flex 500, transparent, flexibila, este speciala pentru pereti transparenti, pereti despartitori, inchideri terase si foisoare, pereti de vant, geamuri pentru corturi, protectie la soare, nautice, si toate celelalte aplicatii in care vizibilitatea este esentiala. Caracteristici: grosimea este de 0.5 mm. 100% impermeabila, rezistenta la frig/cald : - 20C; + 70C. Avantajele foliei PVC transparent Cristal Flex 500 : impermeabila 100% foarte flexibila transparenta excelenta r

Pret Folie PVC Cristal Flex 500, transparent, grosime 0.5 mm, 2 x 15 m

Cauti Folie PVC Cristal Flex 500, transparent, grosime 0.5 mm, 2 x 15 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Prelate Arabesque

Pentru mai multe promotii la Prelate Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Prelate. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆