Folie parchet polietilena expandata, Isoteckline Premium HD Roll, 2 mm, 12.5 x 1 m

Folie parchet polietilena expandata
Vezi detalii promotie

Folia pentru parchet Isoteckline premium HD Roll cu densitate mare este recomandata pentru montajul pardoselilor multistrat cu suport perfect drept si trafic intens. O poti utiliza atat pentru cladirile civile, cat si pentru cele industriale, sape termo si fonoabsorbante, pardoseli interioare sau exterioare si pentru incalzire prin pardoseala. De asemenea, acest tip de folie este potrivita si pentru realizarea termoizolatiilor si insonorizarilor conductelor, tunelurilor si rezervoarelor cu te

Pret Folie parchet polietilena expandata, Isoteckline Premium HD Roll, 2 mm, 12.5 x 1 m

Cauti Folie parchet polietilena expandata, Isoteckline Premium HD Roll, 2 mm, 12.5 x 1 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Elemente de izolare Isoteckline

Pentru mai multe promotii la Elemente de izolare Isoteckline trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Elemente de izolare. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆