Folie autocolanta metalica 17-7225, auriu periat, 0.45 x 15 m

Folie autocolanta metalica 17-7225
Vezi detalii promotie

Folia autocolanta metalica 17-7225 este un element decorativ cu aspect metalic in culoarea auriu periat care asigura un efect vizual deosebit. Cu ajutorul acesteia poti schimba rapid si usor aspectul pieselor de mobilier vechi sau poti decora diferite obiecte si suprafete. Aceasta folie se utilizeaza pentru reconditionarea usilor, meselor, dulapurilor, rafturilor sau pentru proiecte de tip hobby. Autocolantul este fabricat din PVC rezistent si poate in intretinut usor prin stergere cu o lavet

Pret Folie autocolanta metalica 17-7225, auriu periat, 0.45 x 15 m

Cauti Folie autocolanta metalica 17-7225, auriu periat, 0.45 x 15 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Autocolant imitatie metal Arabesque

Pentru mai multe promotii la Autocolant imitatie metal Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Autocolant imitatie metal. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆