Foarfeca pentru crengi Palisad, manere metal cauciucate , 700 mm, verde

Vezi detalii promotie

Foarfeca pentru crengi Palisad este destinata utilizarii in gradina si gospodarie. O poti folosi pentru taierea ramurilor cu diametrul de pana la 25 mm. Acest model este prevazut cu manere din metal, cauciucate ce iti asigura o utilizare confortabila si priza buna. Foarfeca dispune de amortizoare de cauciuc. Aceasta are dimensiunea de 700 mm si culoarea verde. Avantaje: usor de utilizat rezistenta mare in timp practica Specificatii tehnice: Brand: Palisad Tip produs: foarfeca Utilizare: taier

Pret Foarfeca pentru crengi Palisad, manere metal cauciucate , 700 mm, verde

Cauti Foarfeca pentru crengi Palisad, manere metal cauciucate , 700 mm, verde la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Foarfeci coada lunga palisad

Pentru mai multe promotii la Foarfeci coada lunga palisad trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Foarfeci coada lunga. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†