Figurina ceramica decorativa de Craciun baiat cu glob iluminat LED, bej + roz, 50 cm

Figurina ceramica decorativa de Craciun baiat cu glob iluminat LED
Vezi detalii promotie

Figurina ceramica decorativa de Craciun baiat cu glob este un accesoriu care completeaza decorul magic de sarbatori si ajuta la crearea unui spatiu primitor. Baiatul tine in mana un glob iluminat LED. Decoratiunea este realizata din ceramica si are culorile bej si roz. Figurina are lungimea de 30 cm, latimea de 26 cm si inaltimea de 50 cm. Utilizare: Accesoriul poate fi amplasat in orice spatiu interior. Acesta poate fi asezat sub brad pentru completarea temei de Craciun sau in spatiile de la

Pret Figurina ceramica decorativa de Craciun baiat cu glob iluminat LED, bej + roz, 50 cm

Cauti Figurina ceramica decorativa de Craciun baiat cu glob iluminat LED, bej + roz, 50 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Decoratiuni de Craciun pentru interior Arabesque

Pentru mai multe promotii la Decoratiuni de Craciun pentru interior Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Decoratiuni de Craciun pentru interior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆