Fierastrau electric vertical, Bosch Professional GST 8000 E, 710 W, 2,5 kg, SDS

Vezi detalii promotie

Fierastraul vertical Bosch GST 8000 E Professional are un motor cu puterea de 710 W si este dotat cu sistem de prindere SDS. Este destinat pentru taiere in metale ferioase si neferoase, lemn, materiale minerale, naturale si materiale plastice. Beneficiaza de sistem de schimbare a lamelor cu o singura mana, fara scule suplimentare. Este posibila reglarea a patru diametre ale cercului de vibratii pentru taierile line pana la cele agresive. Avantajele produsului: blocare duala a directiei placa

Pret Fierastrau electric vertical, Bosch Professional GST 8000 E, 710 W, 2,5 kg, SDS

Cauti Fierastrau electric vertical, Bosch Professional GST 8000 E, 710 W, 2,5 kg, SDS la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Fierastrau pendular bosch

Pentru mai multe promotii la Fierastrau pendular bosch trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Fierastrau pendular. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†