Fierastrau pendular Bosch PST 700 E, 3100 spm/rpm, 500W

Fierastrau pendular Bosch PST 700 E
Vezi detalii promotie

Fierastraul vertical Bosch Pst 700 E este o unealta usoara si compacta care iti permite sa executi taieri drepte si curbilinii in lemn, parchet laminat, aluminiu si mase plastice. Acest model este potrivit pentru proiecte de bricolaj sau de tip hobby si pentru lucrari in casa si gradina. Functia Bosch Electronic de reglare a turatiei asigura pornirea lina si adaptarea turatiei in la tipul de material si structura acestuia, inclusiv pentru taierile dificile doar prin apasare comutatorului. Pro

Pret Fierastrau pendular Bosch PST 700 E, 3100 spm/rpm, 500W

Cauti Fierastrau pendular Bosch PST 700 E, 3100 spm/rpm, 500W la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Fierastrau pendular bosch

Pentru mai multe promotii la Fierastrau pendular bosch trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Fierastrau pendular. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆