Fierastrau pendular Black&Decker, 3000 spm/rpm, 400W

Fierastrau pendular Black&Decker
Vezi detalii promotie

Fierastraul pendular Black&Decker este o unealta electrica potrivita pentru debitarea rapida si precisa a placilor din lemn si otel. Acesta este destinat utilizarii in lucrari de tip hobby, in gospodarie. Designul ergonomic si manerul cauciucat iti asigura un plus de confort si o priza buna in timpul lucrului. Unealta este prevazuta cu un motor cu puterea de 400 W si ajunge la o viteza maxima de 3000 rpm. Mod de utilizare: Cu ajutorul acestui fierastrau vei putea realiza taieri in lemn la ada

Pret Fierastrau pendular Black&Decker, 3000 spm/rpm, 400W

Cauti Fierastrau pendular Black&Decker, 3000 spm/rpm, 400W la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Fierastrau pendular blackdecker

Pentru mai multe promotii la Fierastrau pendular blackdecker trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Fierastrau pendular. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆