Fierastrau electric cu lant Detoolz DZ-D103, 1600W, lungime lant 40 cm

Fierastrau electric cu lant Detoolz DZ-D103
Vezi detalii promotie

Fierastraul electric cu lant Detoolz DZ-D103 este un produs robust, bine echilibrat si usor de folosit la debitarea copacilor doborati, a trunchiurilor de copaci, pentru taieri longitudinale sau transversale in lucrari de dulgherie sau constructii de lemn. Acest model este echipat cu un motor cu puterea de 1600 W si lant cu viteza de 13 m/s care iti permite o utilizare eficienta pentru diferite lucrari. Drujba dispune de o lama cu lungimea de 40 cm si pasul lantului de 3/8''. Capacitatea reze

Pret Fierastrau electric cu lant Detoolz DZ-D103, 1600W, lungime lant 40 cm

Cauti Fierastrau electric cu lant Detoolz DZ-D103, 1600W, lungime lant 40 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Drujba electrica detoolz

Pentru mai multe promotii la Drujba electrica detoolz trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Drujba electrica. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆