Fatada Klinker Amsterdam 3D 2 TP1, PEI3, rosu, dreptunghiulara, grosime 7 mm, 24.5 x 6.5 cm

Fatada Klinker Amsterdam 3D 2 TP1
Vezi detalii promotie

Fatada Klink Amsterdam este o caramida aparenta 3D cu rezistenta mecanica ridicata, utilizata pentru placarea exterioara sau interioara a cladirilor. Spre deosebire de alte materiale similare, klinker-ul are gradul de absorbtie a apei scazut, prevenind astfel instalarea prafului sau a mizeriei si este complet rezistent la inghet, sporuri, alge sau muschi de zidarie. Izolatia fonica asigurata de materialul klinker este ridicata, avand un factor de izolatie de 40-50 dB. Acesta adera fara imperf

Pret Fatada Klinker Amsterdam 3D 2 TP1, PEI3, rosu, dreptunghiulara, grosime 7 mm, 24.5 x 6.5 cm

Cauti Fatada Klinker Amsterdam 3D 2 TP1, PEI3, rosu, dreptunghiulara, grosime 7 mm, 24.5 x 6.5 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gresie exterior Arabesque

Pentru mai multe promotii la Gresie exterior Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gresie exterior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆