Faianta bucatarie Cesarom Flavours, maro, mat, uni, 40 x 25 cm

Faianta bucatarie Cesarom Flavours
Vezi detalii promotie

Faianta din colectia Flavours este un tip de placa ceramica decorativa destinata finisarii peretilor interiori. Faianta are un design ce imita textura lemnului in culoarea maro inchis. Acest tip de placa are forma dreptunghiulara si dimensiunile de 40 x 25 cm. Produsul se vinde la cutie ce acopera 1.52 mp. Planifica aranjamentul placilor, cat si a decorurilor, masurand cat mai exact spatiul ce trebuie amenajat, astfel nu veti avea pierderi si nu veti ramane cu placi in plus. La o achizitie ul

Pret Faianta bucatarie Cesarom Flavours, maro, mat, uni, 40 x 25 cm

Cauti Faianta bucatarie Cesarom Flavours, maro, mat, uni, 40 x 25 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Faianta cesarom

Pentru mai multe promotii la Faianta cesarom trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Faianta. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆