Faianta baie glazurata Cesarom Soft, bej, lucios, aspect de piatra, 50 x 25 cm

Faianta baie glazurata Cesarom Soft
Vezi detalii promotie

Faianta Cesarom Soft este o placa ceramica destinata aplicarii pe peretii din interior. Reprezinta o alegere eleganta pentru decorarea peretilor din baie. Cu un finisaj lucios si culoare bej, faianta Soft poate fi combinata cu usurinta cu alte placi de culoare inchisa pentru un contrast rafinat si un design atractiv. Datorita dimensiunii sale de 50 x 25 cm are o forma dreptunghiulara si o glazura lucioasa. Grosimea placii este de 0.9 cm, iar canturile au un model ondulat. Avantaje: durabilita

Pret Faianta baie glazurata Cesarom Soft, bej, lucios, aspect de piatra, 50 x 25 cm

Cauti Faianta baie glazurata Cesarom Soft, bej, lucios, aspect de piatra, 50 x 25 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Faianta cesarom

Pentru mai multe promotii la Faianta cesarom trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Faianta. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆