Faianta baie glazurata Cesarom Canvas, bej, mat, uni, 40.2 x 25.2 cm

Faianta baie glazurata Cesarom Canvas
Vezi detalii promotie

Faianta Cesarom Canvas este o placa ceramica destinata aplicarii pe peretii din interior. Reprezinta o alegere eleganta pentru decorarea peretilor din baie. Cu un aspect ce imita materialul textil si cu o culoare bej, faianta Canvas poate fi combinata cu usurinta cu alte placi de culoare inchisa pentru un contrast rafinat si un design atractiv. Datorita dimensiunii sale de 40.2 x 25.2 cm are o forma dreptunghiulara si o glazura mata. Grosimea placii este de 0.8 cm, iar canturile au un model o

Pret Faianta baie glazurata Cesarom Canvas, bej, mat, uni, 40.2 x 25.2 cm

Cauti Faianta baie glazurata Cesarom Canvas, bej, mat, uni, 40.2 x 25.2 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Faianta cesarom

Pentru mai multe promotii la Faianta cesarom trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Faianta. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆