Faianta baie / bucatarie glazurata Cesarom E - Project, bej, lucios, uni, 40.2 x 20.2 cm

Faianta baie / bucatarie glazurata Cesarom E - Project
Vezi detalii promotie

Faianta E-Project este o placa ceramica destinata finisarii decorative a peretilor interiori, in spatii care nu sunt expuse efectelor inghetului si solicitarilor mecanice mari. Acesat model are culoare ivoriu cu un aspect modern este potrivit pentru bai, holuri sau bucatarii. Poate fi aplicata usor si acopera suprafetele rapid, datorita formei dreptunghiulare si dimensiunilor de 40.2 x 20.2 cm. Avantaje: rezistenta buna la patare intretinere usoara, poate fi curatata cu o laveta umeda si prod

Pret Faianta baie / bucatarie glazurata Cesarom E - Project, bej, lucios, uni, 40.2 x 20.2 cm

Cauti Faianta baie / bucatarie glazurata Cesarom E - Project, bej, lucios, uni, 40.2 x 20.2 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Faianta cesarom

Pentru mai multe promotii la Faianta cesarom trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Faianta. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆