Etajera pentru baie mica MSV, aluminiu, argintiu, 1 raft, 15 x 10.5 x 4 cm

Etajera pentru baie mica MSV
Vezi detalii promotie

Etajera MSV este un accesoriu utilizat pentru depozitarea obiectelor de uz personal din baie. Aceasta te ajuta sa ai la indemana produse de igiena personal ce sunt folosite zilnic. Poate fi amenajata atat pentru baile personale, cat si pentru cele din spatii publice/private. Este realizata din aluminiu, de culoare argintie. Detaliile cromate asigura rezistenta la umezeala si durabilitate. Datorita dimensiunilor mici, de 15 x 10.5 x 4 cm, si designului modern, este usor de integrat in orice ti

Pret Etajera pentru baie mica MSV, aluminiu, argintiu, 1 raft, 15 x 10.5 x 4 cm

Cauti Etajera pentru baie mica MSV, aluminiu, argintiu, 1 raft, 15 x 10.5 x 4 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Etajere de colt pentru baie MSV

Pentru mai multe promotii la Etajere de colt pentru baie MSV trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Etajere de colt pentru baie. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†