Electrozi pentru sudura Supertit Fin, otel-carbon, 2.5 x 350 mm, set 230 bucati

Electrozi pentru sudura Supertit Fin
Vezi detalii promotie

Electrozii Supertit Fin sunt recomandati pentru sudarea manuala a constructiilor metalice. Elementii contin un strat gros rutil, ceea ce asigura o sudare fara intreruperi. Electrozii au diametrul de 2.5 mm si lungimea de 350 mm. Setul contine 230 de electrozi. Exemple de utilizare: Se recomanda pentru lucrari curente in ateliere precum si constructii metalice diverse, din oteluri carbon de tipul OL 37.1; OL 37.2; OL 44.2; OLT 35; OLC 10; OLC 15. Recomandari: Se folosesc impreuna cu o sursa de

Pret Electrozi pentru sudura Supertit Fin, otel-carbon, 2.5 x 350 mm, set 230 bucati

Cauti Electrozi pentru sudura Supertit Fin, otel-carbon, 2.5 x 350 mm, set 230 bucati la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Electrozi si sarma saf-fro

Pentru mai multe promotii la Electrozi si sarma saf-fro trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Electrozi si sarma. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆