Drujba / motofierastrau pe benzina Lider TT-CS5200, lungime sina 40 cm, 3CP, 7500 rpm

Vezi detalii promotie

Motofierastraul Lider TT-CS5200 are un design ergonomic si este potrivit pentru lucrari in gradina si gospodarie. Il poti utiliza pentru a taia lemnele de foc, crengi, copaci, scanduri, toaletarea arbustilor sau pentru diferite amenajari. Acest model este echipat un motor puternic in 2 timpi care functioneaza cu amestec de benzina si ulei si are o capacitate cilindrica de 52 cmc. Dezvolta o putere de 2.2 kW si ajunge la o viteza maxima 7500 de rotatii pe minut. Dispune de un carburator cu dia

Pret Drujba / motofierastrau pe benzina Lider TT-CS5200, lungime sina 40 cm, 3CP, 7500 rpm

Cauti Drujba / motofierastrau pe benzina Lider TT-CS5200, lungime sina 40 cm, 3CP, 7500 rpm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Drujba pe benzina lider

Pentru mai multe promotii la Drujba pe benzina lider trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Drujba pe benzina. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†