Fierastrau electric cu lant Ryobi RCS1935B, 1900 W, 35cm

Vezi detalii promotie

Fierastraul electric cu lant Ryobi RCS1935B asigura o performanta foarte buna a debitarii. Acest model este echipat cu un motor puternic de 1900 W si are o viteza a lantului de 15 m/s care asigura taierea rapida a bustenilor. Sina are lungimea de 35 cm si lanta Oregon. Fierastraul dispune de un sistem inovator pentru evacuarea aschiilor departe de utilizator care usureaza lucrul. Este prevazut cu sistem anti-vibratii care reduce oboseala in timpul utilizarii. Avantajele produsului: sistem aut

Pret Fierastrau electric cu lant Ryobi RCS1935B, 1900 W, 35cm

Cauti Fierastrau electric cu lant Ryobi RCS1935B, 1900 W, 35cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Drujba electrica Ryobi

Pentru mai multe promotii la Drujba electrica Ryobi trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Drujba electrica. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†