Draperie Nocturne, 100% poliester, taupe 150, 135 x 260 cm

Draperie Nocturne
Vezi detalii promotie

Draperia Nocturne este element decorativ care confera personalitate si confort spatiilor interioare din locuinte. Aceasta are un design clasic in culoarea taupe care asigura incaperii un aspect cald si o atmosfera primitoare. O poti monta in dormitoare sau livinguri, atat pentru a completa designul, cat si pentru a conferi intimitate in locuinte. Materialul dens, opac, cu dublura termica in aceeasi culoare impiedica patrunderea luminii si diminueaza frigul sau caldura exterioare, asigurand un

Pret Draperie Nocturne, 100% poliester, taupe 150, 135 x 260 cm

Cauti Draperie Nocturne, 100% poliester, taupe 150, 135 x 260 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Draperii pierrerocle

Pentru mai multe promotii la Draperii pierrerocle trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Draperii. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆