Draperie Jamaica 204, dim-out, poliester, galben ocru, 145 x 250 cm

Draperie Jamaica 204
Vezi detalii promotie

Draperia Jamaica 204 este potrivita pentru decorarea si personalizarea spatiilor interioare din locuinte. Are un design clasic intr-o nuanta placuta de galben ocru care asigura o atmosfera relaxanta si primitoare. Se poate monta in dormitoare, camerele copiilor, livinguri si holuri. Este potrivita atat pentru completarea designului camerei, cat si pentru a conferi intimitate in locuinte, pentru a impiedica patrunderea luminii in camera si pentru a diminua frigul sau caldura venite din exterio

Pret Draperie Jamaica 204, dim-out, poliester, galben ocru, 145 x 250 cm

Cauti Draperie Jamaica 204, dim-out, poliester, galben ocru, 145 x 250 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Draperii rovitex

Pentru mai multe promotii la Draperii rovitex trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Draperii. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†