Clips 1.0 mm sistem nivelare gresie System Leveling 1111, polipropilena, 100 buc/punga

Vezi detalii promotie

Clipsul de nivelare este partea consumabila din sistem si reprezinta un conceput special pentru placile cu o grosime cuprinsa intre 3 si 12 mm (inclusiv) de marmura, granit, travertin. Produsul are o constitutie mai robusta fata de cea a unui clips obisnuit pentru a face fata solicitarilor mai mari la care este supus pentru nivelarea placilor grele. Fanta clipsului in care se introduce pana are o inaltime mai mare pentru a permite folosirea acestuia la nivelarea placilor groase. Avantaje: eli

Pret Clips 1.0 mm sistem nivelare gresie System Leveling 1111, polipropilena, 100 buc/punga

Cauti Clips 1.0 mm sistem nivelare gresie System Leveling 1111, polipropilena, 100 buc/punga la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Distantieri System Leveling

Pentru mai multe promotii la Distantieri System Leveling trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Distantieri. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†