Autohipnoza pentru incepatori - Olivier Lockert, Patricia D Angeli

Vezi detalii promotie

Autohipnoza ne apropie de noi insine. Ea ne deschide usi a caror existenta o ignoram. Ea ne ofera cheile cunoasterii, ale vindecarii si mai ales ale autonomiei. Cine nu a visat intr-o zi sa aiba puterea de a se vindeca, de a-si imbunatati aptitudinile, de a gasi in sine insusi raspunsuri la intrebari existentiale?Toate acestea devin posibile datorita hipnozei.A invata autohipnoza ne permite sa ne eliberam de jugul necunoasterii fata de noi insine.Fiecare dintre noi ne nastem orbi fata de posibilitatile care se gasesc inlauntrul nostru si marea parte dintre noi isi petrece viata in aceeasi ignoranta. Traim punandu-ne fara sa stim intrebari gresite care ne duc in mod inexorabil spre rezultate proaste. Nu ne dam seama ca majoritatea raspunsurilor sunt in noi. Nu ne dam seama ...

Pret Autohipnoza pentru incepatori - Olivier Lockert, Patricia D Angeli

Cauti Autohipnoza pentru incepatori - Olivier Lockert, Patricia D Angeli la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte dezvoltare spirituala Libris

Pentru mai multe promotii la dezvoltare spirituala Libris trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria dezvoltare spirituala. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†