Dezumidificator TROTEC TTK 120 S 35 litri/zi 510mc/h pentru spatii de pana la 140mp

Vezi detalii promotie

Capacitate max dezumidificare de 35lzi si debit aer de 510mch Β Potrivit pentru spatii de pana la 140m2TTK 120 S este foarte solid si se potriveste utilizarii in locuinte depozite sau ateliere mai mariDezghetare automata cu gaz cald care garanteaza o capacitate de dezumidificare marita si in incaperi neincalziteHigrostat reglabil pentru controlul permanent al umiditatii relative a aerului Daca valoarea va fi depasita aparatul porneste automat Imediat ce va fi atinsa valoarea de…

Pret Dezumidificator TROTEC TTK 120 S 35 litri/zi 510mc/h pentru spatii de pana la 140mp

Cauti Dezumidificator TROTEC TTK 120 S 35 litri/zi 510mc/h pentru spatii de pana la 140mp la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Profesional TROTEC

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Profesional TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Profesional. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†