Dezumidificator profesional TROTEC TTK 350 S Debit de aer 1000mc/h Capacitate dezumidificare 70l/zi Higrostat

Vezi detalii promotie

Capacitate max dezumidificare de 70lzi si debit aer de 1000mchProtectie maxima la praf si umiditate pentru toate componentele electriceUsor de intretinut si proiectat pentru cele mai grele conditii de lucruDezghetare automata cu gaz cald care garanteaza o capacitate de dezumidificare marita si in incaperi neincalziteHigrostat reglabil pentru controlul permanent al umiditatii relative a aerului Daca valoarea va fi depasita aparatul porneste automat Imediat ce va fi atinsa valoarea…

Pret Dezumidificator profesional TROTEC TTK 350 S Debit de aer 1000mc/h Capacitate dezumidificare 70l/zi Higrostat

Cauti Dezumidificator profesional TROTEC TTK 350 S Debit de aer 1000mc/h Capacitate dezumidificare 70l/zi Higrostat la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Profesional TROTEC

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Profesional TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Profesional. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†