Dezumidificator profesional TROTEC TTK 171 ECO Debit de aer 450 mc/h Capacitate dezumidificare 52l/zi Higrostat

Vezi detalii promotie

Capacitate max dezumidificare de 52lzi si debit aer de 450mch Protectie maxima la praf si umiditate pentru toate componentele electrice Tablou de deservire usor de intretinut cu afisaj digital pentru toate functiileFunctie automata comandata prin higrostat in trepte procentuale Higrostat reglabil pentru controlul permanent al umiditatii relative a aerului daca valoarea va fi depasita aparatul porneste automat Imediat ce va fi atinsa valoarea de umiditate dorita aparatul se deconecteaza…

Pret Dezumidificator profesional TROTEC TTK 171 ECO Debit de aer 450 mc/h Capacitate dezumidificare 52l/zi Higrostat

Cauti Dezumidificator profesional TROTEC TTK 171 ECO Debit de aer 450 mc/h Capacitate dezumidificare 52l/zi Higrostat la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Profesional TROTEC

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Profesional TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Profesional. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆

MCQ Hat