Dezumidificator profesional TROTEC TTK 170 ECO Debit de aer 350 mc/h Capacitate dezumidificare 52l/zi Higrostat

Vezi detalii promotie

Capacitate max dezumidificare de 52lzi si debit aer de 350mchProtectie maxima la praf si umiditate pentru toate componentele electriceUsor de intretinut si proiectat pentru cele mai grele conditii de lucruDezghetare automata cu gaz cald care garanteaza o capacitate de dezumidificare marita si in incaperi neincalziteContor de ore de functionareRacord pentru montarea unui higrostat externAtentionare luminoasa pentru a indica un rezervor de apa plinProtectie la preaplin pentru deconectare…

Pret Dezumidificator profesional TROTEC TTK 170 ECO Debit de aer 350 mc/h Capacitate dezumidificare 52l/zi Higrostat

Cauti Dezumidificator profesional TROTEC TTK 170 ECO Debit de aer 350 mc/h Capacitate dezumidificare 52l/zi Higrostat la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Profesional TROTEC

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Profesional TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Profesional. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†