Dezumidificator profesional TROTEC TTK 165 ECO Capacitate dezumidificare 52l/zi Debit aer 350m3/h

Vezi detalii promotie

 Performante tehniceCapacitate maxima de dezumidificare 52lzi Capacitate de dezumidificare la 30 C si 80 RH 50lziCapacitate de dezumidificare la 20 C si 60 RH 20lzDebit de aer maxim 350 m3hDejivrare automata prin sistem electronic de recirculare aerIndicator de umplere al rezervorului si protectie la preaplin pentru deconectare automata la atingerea volumului maxim de colectare in rezervorPrincipiul de functionare uscare prin condensareUtilizareUsor de intretinut si proiectat…

Pret Dezumidificator profesional TROTEC TTK 165 ECO Capacitate dezumidificare 52l/zi Debit aer 350m3/h

Cauti Dezumidificator profesional TROTEC TTK 165 ECO Capacitate dezumidificare 52l/zi Debit aer 350m3/h la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Profesional TROTEC

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Profesional TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Profesional. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆