Dezumidificator profesional de perete AlecoAir D69 WALL DRY 69l/zi 600mc/h IPX2

Vezi detalii promotie

Dezumidificatorul profesional AlecoAir D69 WALL DRY este proiectat pentru a controla umiditatea dintro incapere cu un aport masiv de vapori precum o piscina inchisa o sauna sau o uscatorie AlecoAir D69 WALL DRY creeaza un mediu stabilizat confortabil si cu riscuri reduse de coroziune sau formare a mucegaiului In acelasi timp acest dezumidificator reduce necesitatea utilizarii ventilarii aerului din exterior economisind energie pentru racire sau incalzirea inutila a aerului Designul…

Pret Dezumidificator profesional de perete AlecoAir D69 WALL DRY 69l/zi 600mc/h IPX2

Cauti Dezumidificator profesional de perete AlecoAir D69 WALL DRY 69l/zi 600mc/h IPX2 la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Pentru Piscina AlecoAir

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Pentru Piscina AlecoAir trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Pentru Piscina. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆