Dezumidificator Meaco Wall 53 Black Capacitate de dezumidificare 61.2l/zi Debit de aer 450 m³/h

Vezi detalii promotie

Dezumidificatorul pentru piscina Meaco Wall 53B are o capacitate de dezumidificare de ca 612 litri pe zi la o temperatura de ca 36C si o umiditate relativa in aer de 80Meaco Wall 53B este ideal pentru uscarea de durata complet automata in conditii complexeCapacitate mare de dezumidificareDezghetare automata Ventilator radial puternicDate tehniceCapacitate de dezumidificare 36C and 80rh ca 612 litriziCapacitate de dezumidificare 10C and 60rh ca 144 litriziConsum de putere 930…

Pret Dezumidificator Meaco Wall 53 Black Capacitate de dezumidificare 61.2l/zi Debit de aer 450 m³/h

Cauti Dezumidificator Meaco Wall 53 Black Capacitate de dezumidificare 61.2l/zi Debit de aer 450 m³/h la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Pentru Piscina MEACO

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Pentru Piscina MEACO trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Pentru Piscina. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆