Dezumidificator de piscina Meaco Wall 108 Black Capacitate de dezumidificare 108l/zi Debit de aer 750 m³/h

Vezi detalii promotie

Meaco Wall 108 este un dezumidificator comercial puternic silentios eficientDezvoltata special pentru uz comercial gama MeacoWall incorporeaza cea mai recenta tehnologie utilizand un motor DC pentru a asigura o functionare mai silentioasa si mai eficienta din punct de vedere energetic La putin peste 200 mm grosime MeacoWall 108 ocupa mult mai putin spatiu decat alte dezumidificatoare montate pe perete ceea ce inseamna ca ocupa mai putin din zona camerei si va fi mai sigur decat…

Pret Dezumidificator de piscina Meaco Wall 108 Black Capacitate de dezumidificare 108l/zi Debit de aer 750 m³/h

Cauti Dezumidificator de piscina Meaco Wall 108 Black Capacitate de dezumidificare 108l/zi Debit de aer 750 m³/h la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Pentru Piscina MEACO

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Pentru Piscina MEACO trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Pentru Piscina. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆