Set 3 filtre HEPA H13 Meaco AreteOne 20L si AreteOne 25L

Vezi detalii promotie

SET 3 x Filtru HEPA H13 pentru MeacoDry Arete One 25L sau MeacoDry Arete One 20LFiltru HEPA de calitate medicala H13 pentru a ajuta la curatarea aeruluiRetentie de 9975 a particulelor cu diametrul mai mare de 03 micrometri ΞΌmCu 75 mai mare decat filtrul din gama Low Energy pentru o mai buna curatareaaeruluiFiltrul H13 HEPA ofera capacitati imbunatatite de curatare a aerului transformand dezumidificatorul intrun purificator de aerΒ H13 HEPA poate fi utilizat aditional astfel incat…

Pret Set 3 filtre HEPA H13 Meaco AreteOne 20L si AreteOne 25L

Cauti Set 3 filtre HEPA H13 Meaco AreteOne 20L si AreteOne 25L la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Casnic MEACO

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Casnic MEACO trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Casnic. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

FT0194