Filtru HEPA pentru dezumidificatorul AlecoAir D16/D22 Purify

Vezi detalii promotie

Filtrul HEPA pentru dezumidificatoarele AlecoAir D16 Purify si D22 PurifyRetine particule de praf polen par de animale acarieni alergeniRetine pana la 95 din particulele cu dimensiuni de peste 03 ยตm microniGrosime de 12 mm cu un grad sporit de purificare a aeruluiAcest filtru este compatibil cu modeleleAlecoAir D16 PURIFYAlecoAir D22 PURIFYRecomandare Schimbati filtrul HEPA o data la 6 luni sau ori de cate ori considerati ca este murdar si impiedica ventilarea aeruluiEXEMPLE…

Pret Filtru HEPA pentru dezumidificatorul AlecoAir D16/D22 Purify

Cauti Filtru HEPA pentru dezumidificatorul AlecoAir D16/D22 Purify la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Casnic AlecoAir

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Casnic AlecoAir trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Casnic. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†