Filtru HEPA cu strat antibacterian pentru dezumificatorul AlecoAir D14 Purify

Vezi detalii promotie

Filtrul HEPARetine particule de praf polen par de animale acarieniRetine pana la 95 particule de peste 03 µm microniGrosime 12 mm ofera un grad sporit de purificare a aeruluiStratul AntibacterianStrat cu agenti antimicrobieni pentru decontaminarea aeruluiEXEMPLE DE MATERII POLUANTE RETINUTE DE FILTRUL HEPA H11ATENTIE Filtrul HEPA retine eficient peste 95 dintre microparticulele poluante din aer datorita unei structuri speciale de fibre ceea ce duce la modificarea unora dintre…

Pret Filtru HEPA cu strat antibacterian pentru dezumificatorul AlecoAir D14 Purify

Cauti Filtru HEPA cu strat antibacterian pentru dezumificatorul AlecoAir D14 Purify la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Casnic AlecoAir

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Casnic AlecoAir trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Casnic. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆