Filtru HEPA cu strat antibacterian pentru dezumificatoarele AlecoAir D16 Purify sau D22 Purify

Vezi detalii promotie

Filtrul HEPARetine particule de praf polen par de animale acarieniRetine pana la 95 particule de peste 03 µm microniGrosime 12mm ofera un grad sporit de purificare a aeruluiStratul AntibacterianStrat cu agenti antimicrobieni pentru decontaminarea aeruluiAcest filtru este compatibil cu modeleleAlecoAir D16 PURIFYAlecoAir D22 PURIFYEXEMPLE DE MATERII POLUANTE RETINUTE DE FILTRUL HEPA H11ATENTIE Filtrul HEPA retine eficient peste 95 dintre microparticulele poluante din aer datorita…

Pret Filtru HEPA cu strat antibacterian pentru dezumificatoarele AlecoAir D16 Purify sau D22 Purify

Cauti Filtru HEPA cu strat antibacterian pentru dezumificatoarele AlecoAir D16 Purify sau D22 Purify la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Casnic AlecoAir

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Casnic AlecoAir trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Casnic. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆