Filtru 3-in-1 pentru dezumificator AlecoAir D23 Classy cu HEPA Carbon Activat si Strat Antibacterian

Vezi detalii promotie

Filtrul 3 in 1 pentru dezumidificatorul D23 Classy este alcatuit din 3 parti menite a filtra si decontamina aerulย Filtrul HEPARetine particule de praf polen par de animale acarieniRetine pana la 95 particule de peste 03 ยตm microniUn grad sporit de purificare a aeruluiFiltru de CarbonNeutralizeaza mirosurile neplacute din aerul filtratNeutralizeaza substante nocive din aerul filtratStrat AntibacterianStrat cu agenti antimicrobieni pentru decontaminarea aeruluiEXEMPLE DE MATERII…

Pret Filtru 3-in-1 pentru dezumificator AlecoAir D23 Classy cu HEPA Carbon Activat si Strat Antibacterian

Cauti Filtru 3-in-1 pentru dezumificator AlecoAir D23 Classy cu HEPA Carbon Activat si Strat Antibacterian la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Casnic AlecoAir

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Casnic AlecoAir trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Casnic. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

Iubirea