Filtru 2 in 1 TRUE HEPA si Carbon Activ pentru Dezumidificatorul D25 TRADITIO

Vezi detalii promotie

Filtru 2 in 1 filtru TRUE HEPA H13 si filtru Carbon pentru dezumidificatorul D25 TRADITIOFiltru HEPARetine microparticulele de praf polen par de animale acarieni spori de mucegai bacterii si virusuriRetine pana la 9997 particule de peste 03 µm microniGrosime de 2 cm cu un grad sporit de purificare a aeruluiFiltru de CarbonNeutralizeaza mirosurile neplacute din aerul filtratNeutralizeaza substante nocive din aerul filtratEXEMPLE DE MATERII POLUANTE RETINUTE DE FILTRUL HEPA H13ATENTIE Filtrul…

Pret Filtru 2 in 1 TRUE HEPA si Carbon Activ pentru Dezumidificatorul D25 TRADITIO

Cauti Filtru 2 in 1 TRUE HEPA si Carbon Activ pentru Dezumidificatorul D25 TRADITIO la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Casnic AlecoAir

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Casnic AlecoAir trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Casnic. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆