Dezumidificator Trotec TTK32E 12 l /24h Debit 118 mc/h Pentru 15 m² Higrostat Panou de comanda

Vezi detalii promotie

TTK 32 E este dotat cu o functiune automata cu comanda prin higrostat unde se poate seta valoarea tel de dezumidificare de 40 50 sau 60 Aparatul se activeaza automatic la depasirea valorii Atentie dupa atingerea nivelului optim de umiditate ventilatorul incorporat nu se opreste singurPrin aceasta functiune automatica se dezumidifica intrun mod foarte eficient TTK 32 E pastreaza uscate locuinte si birouri cu o suprafata de 15 m2 cu o capacitate de dezumidificare de 12 litri zilnicAparatul…

Pret Dezumidificator Trotec TTK32E 12 l /24h Debit 118 mc/h Pentru 15 m² Higrostat Panou de comanda

Cauti Dezumidificator Trotec TTK32E 12 l /24h Debit 118 mc/h Pentru 15 m² Higrostat Panou de comanda la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Casnic TROTEC

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Casnic TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Casnic. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆