Dezumidificator Trotec TTK127E 50l/zi Debit 345mc/h Pentru spatii de pana la 150mp Timer Higrostat Functie confort

Vezi detalii promotie

Capacitate max dezumidificare de 50lzi si debit aer de 345mch  Potrivit pentru spatii de pana la 150mpIn plus TTK 127 E are o functie speciala Komfort Cu ajutorul butonului Komfort higrostatul din dezumidificator regleaza valoarea de umiditate din aer in mod automat in functie de temperatura pe o valoare comfortabila Rezultatul dvs aveti intotdeauna clima optima in incapereFunctia confort cu o comanda automata dependenta de temperatura a umiditatii aerului pentru o clima optima…

Pret Dezumidificator Trotec TTK127E 50l/zi Debit 345mc/h Pentru spatii de pana la 150mp Timer Higrostat Functie confort

Cauti Dezumidificator Trotec TTK127E 50l/zi Debit 345mc/h Pentru spatii de pana la 150mp Timer Higrostat Functie confort la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Casnic TROTEC

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Casnic TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Casnic. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆