Dezumidificator Supra Aldo 12 Pentru 40mp Functie uscare rufe Timer Display digital Ideal si pentru Baie Higrostat

Vezi detalii promotie

Capacitate max dezumidificare de 12lzi  Potrivit pentru spatii de pana la 40mpHigrostat electronic valori presetate 4080 Daca valoarea va fi depasita aparatul porneste automat  Atentie dupa atingerea nivelului optim de umiditate ventilatorul incorporat nu se opreste singurAtentionare luminoasa pentru a indica un rezervor de apa plinSistem dublu de evacuare a apei condensate cu posibilitatea de a racorda un furtun de scurgere pentru uscarea permanenta a spatiilor nesupravegheateDezghetare…

Pret Dezumidificator Supra Aldo 12 Pentru 40mp Functie uscare rufe Timer Display digital Ideal si pentru Baie Higrostat

Cauti Dezumidificator Supra Aldo 12 Pentru 40mp Functie uscare rufe Timer Display digital Ideal si pentru Baie Higrostat la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Casnic SUPRA

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Casnic SUPRA trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Casnic. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆