Dezumidificator Air and Me Rohan cu Wi-Fi control prin aplicatie capacitate 50 L/zi Debit 360 mc/h Timer Higrostat

Vezi detalii promotie

  Rohan este un dezumidificator extrem de eficient cu o capacitate de dezumidificare de pana la 50 Lzi si un debit de aer de 360 m3h fiind recomandat pentru incaperi de pana la 200 m2  Control de la distanta prin intermediul aplicatiei smartphone si al comenzilor vocale  Aplicatia pentru smartphone permite controlul de la distanta prin intermediul functiei WiFi fiind ideal pentru casa  De asemenea Rohan poate fi coordonat prin comenzi vocale prin intermediul sistemelor de automatizare…

Pret Dezumidificator Air and Me Rohan cu Wi-Fi control prin aplicatie capacitate 50 L/zi Debit 360 mc/h Timer Higrostat

Cauti Dezumidificator Air and Me Rohan cu Wi-Fi control prin aplicatie capacitate 50 L/zi Debit 360 mc/h Timer Higrostat la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dezumidificator Casnic Air Me Air Naturel

Pentru mai multe promotii la Dezumidificator Casnic Air Me Air Naturel trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dezumidificator Casnic. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆