Dezinfectant universal Igienol, parfum lamaie si menta, fara clor, 1 l

Dezinfectant universal Igienol
Vezi detalii promotie

Igienol Dezinfectant parfum lamaie si menta este special conceput pentru dezinfectare si curatenie, fara clor (hipoclorit de sodiu). Cu un miros placut, produsul nostru asigura eliminarea a 99,9% dintre bacterii (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae), virusuri (Adenovirus, Poliovirus, AH1N1) si fungi (Candida albicans, Aspergillus niger mucegai), fara sa contina clor, asadar fara efectele negative ale produselor dezinfectante pe baza de clor. Ac

Pret Dezinfectant universal Igienol, parfum lamaie si menta, fara clor, 1 l

Cauti Dezinfectant universal Igienol, parfum lamaie si menta, fara clor, 1 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Solutii pentru curatenie si detergenti Igienol

Pentru mai multe promotii la Solutii pentru curatenie si detergenti Igienol trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Solutii pentru curatenie si detergenti. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆