Cutit utilitar cu ascutitor Fiskars, lama otel, maner 3 componente, 100 mm

Cutit utilitar cu ascutitor Fiskars
Vezi detalii promotie

Cutitul utilitar Fiskars verde este un instrument practic, cu ascutitor integrat potrivit pentru utilizarea intensiva. Il poti utiliza pentru a taia, sculpta, ciopli sau ascuti materiale diferite precum lemn, plastic, linoleum, hartie si cabluri sau ca pila pentru debavuare. Acest model este prevazut cu un maner ergonomic fabricat din 3 componente cu forma si textura optimizata care iti asigura precizie si usurinta in utilizare. Cutitul are lungimea totala de 280 mm si lama groasa si rezisten

Pret Cutit utilitar cu ascutitor Fiskars, lama otel, maner 3 componente, 100 mm

Cauti Cutit utilitar cu ascutitor Fiskars, lama otel, maner 3 componente, 100 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Cutite fiskars

Pentru mai multe promotii la Cutite fiskars trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Cutite. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆