Cutit de gradina pliabil Palisad 790018, otel/lemn, lama curbata, 17 cm

Cutit de gradina pliabil Palisad 790018
Vezi detalii promotie

Cutitul de gradina pliabil Palisad are o lungime totala de 170 mm, lama curbata si maner din lemn. Acesta poate fi folosit in gospodarii, in calatorii turistice si in horticultura, in special pentru altoirea pomilor fructiferi si a arbustilor. Cutitul este conceput pentru a taia ramurile vii si deteriorate, avand o lama curbata care faciliteaza accesul si taierile precise. Este important de mentionat ca acest cutit nu este potrivit pentru taierea ramurilor uscate. Manerul cutitului este confe

Pret Cutit de gradina pliabil Palisad 790018, otel/lemn, lama curbata, 17 cm

Cauti Cutit de gradina pliabil Palisad 790018, otel/lemn, lama curbata, 17 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Cutite palisad

Pentru mai multe promotii la Cutite palisad trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Cutite. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆