Cutie postala Securo Tech Prima, 2 chei, 357 x 390 x 135 mm, alb

Vezi detalii promotie

Cutia postala Securo Tech Prima este foarte rezistenta in conditiile utilizarii la exterior si are un design elegant. Este realizata din tabla de otel galvanizata si vopsita in camp electrostatic cu nuanta alb. Astfel, a dobandit rezistenta la intemperii si la coroziune. Este un produs de calitate germana, care ofera un spatiu interior generos si un exterior cu linii clasice, bine definite. Are orificiul pentru introducerea scrisorilor DIN B5 cu dimensiunile de 262 x 38 mm. Este prevazuta cu

Pret Cutie postala Securo Tech Prima, 2 chei, 357 x 390 x 135 mm, alb

Cauti Cutie postala Securo Tech Prima, 2 chei, 357 x 390 x 135 mm, alb la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Cutii postale Securo Tech

Pentru mai multe promotii la Cutii postale Securo Tech trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Cutii postale. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†