Cutie postala Pointex, Antracit, 357 x 390 x 135 mm

Vezi detalii promotie

Cutia postala Pointex este alegerea potrivita pentru primirea corespondentei postale in blocurile de locuinte, insa poate fi utilizata si la exterior, avand rezistenta crescuta la intemperii. Aceasta are dimensiunile (l x L x A) de 357 x 390 x 135 mm, dispusa cu o clapeta ce are dimensiunile de 262 x 38 mm, fiind confectionata din otel. Cutia postala Pointex are o incuietoare ce contine 2 chei. Culoarea produsului este antracit. Avantaje: poate fi utilizata in interior cat si in exterior are

Pret Cutie postala Pointex, Antracit, 357 x 390 x 135 mm

Cauti Cutie postala Pointex, Antracit, 357 x 390 x 135 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Cutii postale Arabesque

Pentru mai multe promotii la Cutii postale Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Cutii postale. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†