Crema de curatat Cif lamaie, 500 ml

Crema de curatat Cif lamaie
Vezi detalii promotie

CIF crema cu particule de curatare, aroma de lamaie cu parfumul sau proaspat de citrice, este realizata cu particule de curatare 100% naturale derivate din calcar pentru o curatare fiabila. Acest produs de curatare multifunctional pentru suprafete indeparteaza 100% murdaria dura pentru un finisaj curat frumos pe o gama larga de suprafete. Indeparteaza usor acele pete de murdarie ce par imposibil de curatat din toata casa, chiar si de pe suprafetele moderne. Indeparteaza murdaria dificila, pre

Pret Crema de curatat Cif lamaie, 500 ml

Cauti Crema de curatat Cif lamaie, 500 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Solutii pentru curatenie si detergenti Arabesque

Pentru mai multe promotii la Solutii pentru curatenie si detergenti Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Solutii pentru curatenie si detergenti. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆