Covor modern Carvino 1293, polipropilena heat set, gri-negru-ivoriu, 160 x 220 cm

Vezi detalii promotie

Covorul Carvino 1293 cu design modern, geometric in nuante gri-negru-ivoriu este destinat decorarii livingurilor si dormitoarelor locuintelor. Acest model este fabricat dintr-un material sintetic, polipropilena rezistenta si usor de intretinut. Covorul din polipropilena este mult mai moale in ceea ce priveste textura, asigurand un spatiu confortabil. Rezistenta fibrei il recomanda pentru utilizarea in spatii cu trafic mediu spre intens. Covorul a fost realizat cu procedura heat-set, tratare t

Pret Covor modern Carvino 1293, polipropilena heat set, gri-negru-ivoriu, 160 x 220 cm

Cauti Covor modern Carvino 1293, polipropilena heat set, gri-negru-ivoriu, 160 x 220 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Covoare de casa Arabesque

Pentru mai multe promotii la Covoare de casa Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Covoare de casa. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†