Covor copii Sintelon Pastel 30SKS, polipropilena, model geometric multicolor, 160 x 230 cm

Vezi detalii promotie

Covorul copii Sintelon Pastel 30SKS este conceput pentru decorarea spatiilor interioare din locuintele moderne. Il poti amplasa in dormitor, living, in camerele copiilor sau in spatiile de trecere, atat pentru a completa cromatic decorurile cat si pentru a proteja podelele supuse unui trafic casnic intens si mediu (clasa 22). Acesta este fabricat din 100% polipropilena, cu un fir dens cu inaltimea de 14 mm, fiind rezistent la uzura, murdarire si solutii de curatare speciale. Designul covorulu

Pret Covor copii Sintelon Pastel 30SKS, polipropilena, model geometric multicolor, 160 x 230 cm

Cauti Covor copii Sintelon Pastel 30SKS, polipropilena, model geometric multicolor, 160 x 230 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Covoare de casa sintelon

Pentru mai multe promotii la Covoare de casa sintelon trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Covoare de casa. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†