Costum protectie salopeta cu pieptar GrandMaster, tercot, albastru cu negru, marimea 44/46

Costum protectie salopeta cu pieptar GrandMaster
Vezi detalii promotie

Costumul de protectie salopeta GrandMaster este un costum de protectie durabil si functional, conceput pentru a oferi protectie impotriva riscurilor minore in diverse medii de lucru. Costumul de protectie este confectionat dintr-un material cu o compozitie de 65% bumbac si 35% poliester. Costumul cu pieptar ofera o acoperire extinsa si protectie pentru zona pieptului si a picioarelor. Designul ergonomic permite libertatea miscarii si faciliteaza efectuarea sarcinilor variate in diverse medii

Pret Costum protectie salopeta cu pieptar GrandMaster, tercot, albastru cu negru, marimea 44/46

Cauti Costum protectie salopeta cu pieptar GrandMaster, tercot, albastru cu negru, marimea 44/46 la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Costume de salopeta Arabesque

Pentru mai multe promotii la Costume de salopeta Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Costume de salopeta. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆