Cos parafrunzar pentru caminul pluvial, polipropilena, negru, 300 x 300 mm

Cos parafrunzar pentru caminul pluvial
Vezi detalii promotie

Cosul parafrunzar intra in componenta caminului pluvial si impiedica patrunderea frunzelor si a deseurilor in tevile de canalizare. Produsul este fabricat din polipropilena rezistenta, de culoarea negru. Dimensiunile cosului sunt de 300 x 300 mm. Avantaje: material rezistent la intemperii rezistenta in timp Instructiuni de montaj/ utilizare: Se utilizeaza impreuna cu caminul si gratarul pentru colectarea apelor meteorice, cu amplasare in zone pietonale.

Pret Cos parafrunzar pentru caminul pluvial, polipropilena, negru, 300 x 300 mm

Cauti Cos parafrunzar pentru caminul pluvial, polipropilena, negru, 300 x 300 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Rigole de exterior si teava drenaj standartpark

Pentru mai multe promotii la Rigole de exterior si teava drenaj standartpark trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Rigole de exterior si teava drenaj. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆